Natura olie, Natura destillaat Sequoiadendron en Natura destillaat Wollemia

In februari 2010 zijn we begonnen om via stoomdestillatie etherische olie uit Sequoiadendronsnippers te winnen. In het begin hadden we ook olie. De 4e keer tijdens het proces gebeurde er iets heel bijzonders, het water ging bewegen en de olie werd weer opgenomen door het water. Dit ging in 3 tonnen die alle 3 verschillend bleken te werken.Dit product noemen we Natura destillaat.

De Natura olie werkt voornamelijk op de innerlijke liefde, de eigenliefde. Dit is een heel belangrijk item voor de mens om reden dat de eigenliefde bepaalt wat een mens aan liefde kan ontvangen en geven. Hij kan gebruikt worden voor massage, verdampen of insmeren. Belangrijke plekken om in te smeren zijn de binnenkant van de polsen, het hartgebied en “de slapen”. Na gebruik kan men het beste een half uur rusten.

Het destillaat heeft een andere werking. destillaatDit is een werking die in combinatie met de buitenwereld plaats heeft. De werking van destillaat is het omvormen, transformeren van de wil naar acceptatie en van daaruit weer naar inspiratie, maar dan komt de inspiratie geheel van binnenuit.

Gebruik: vóór het slapen gaan de binnenkant van de polsen insmeren.

Destillaat gevoel is de verbindende factor tussen denken en wil. Dit is het draaipunt waaruit de verbinding met de buitenwereld wordt gemaakt. Het gevoel is de kern van waaruit de mens dient te gaan leven, werken en dingen in de maatschappij moet zetten. Gebruik: vóór het slapen gaan het hartgebied insmeren.

Het destillaat denken is voor de transformatie van het denken in weten, weten van binnenuit. Dit is nog een zwaar proces voor veel mensen omdat het denken in onze maatschappij van jongs af aan zo opgevoerd wordt. Gebruik: “de slapen” insmeren vóór het naar bed gaan.

De werkingen staan nu omschreven als zijnde snelle processen, maar in de praktijk is dit niet zo. De veranderingen gaan meestal langzaam en zijn ook afhankelijk van de intentie van de mens zelf.

Van de olie zijn er flesjes van 10 ml en 100 ml, van de destillaten alleen 10 ml.

Natura destillaat Wollemia
De Wollemia is een echte oerplant, wellicht 100 miljoen jaar op aarde. De plant is pure eenheid. Vanuit deze plant is Natura destillaat Wollemia ontstaan d.m.v. stoomdestillatie. De werking voor de mens gebeurt door het Wollemia destillaat tegen de onderkant van de voeten te smeren. Dit is een van de manieren om via contact met het lichaam energetische problemen op te lossen. De aanvangswerking is meestal langzaam, maar de nawerking is lang nadat je gestopt bent. Ook Natura destillaat Wollemia is weer voor iemand persoonlijk, net zoals Natura planten en Natura schijven.