Ervaringen

Ervaringen maria-labyrint:

Ongeveer 15 jaar geleden had ik een droom die ik me pas 5 dagen later herinnerde. Ik droomde dat ik was aanbeland bij de orde van helderheid. Ik stond middenin een vierkante hal met 4 deuren. De ruimtes achter de deuren waren zo helder dat het licht onder de deuren door naar me toekwam. Eén deur bracht je in een ruimte waarin aandacht werd besteed aan gezondheid. Een andere deur leidde naar wijsheid en inzichten. Een derde deur bracht je naar heelheid van de aarde. Wat zich achter de vierde deur bevond heb ik me nooit herinnerd. Tot …vandaag ….. ineens wist ik het ….. integratie naar het dagelijkse leven. Jarenlang heb ik niet meer gedacht aan de droom. Wat bijzonder dat ik het menu ineens weer herinner. Bedankt voor deze bijzondere plek.

K.M. te R.

Mijn ervaring met het labyrint

In februari 2012 heb ik het labyrint gelopen. Hoewel ik het vooraf erg spannend vond (hoe zou het zijn?), lukte het in alle rust het pad te volgen. Na het lopen kreeg ik mijn laarzen niet meer goed aan. Ik ben op mijn sokken naar huis gereden. Voor mij een teken dat het labyrint een groot effect op me zou hebben. De dagen daarna was ik erg moe, de eerste impact van deze innerlijke reis. Ik had het gevoel dat mijn energie opnieuw een balans moest vinden. Het labyrint heeft me het inzicht gegeven dat het voor mij belangrijk is om stap-voor-stap mijn eigen levenspad te lopen. Ik ben een kind van mijn generatie en wil graag alles nu. Ik merk dat ik steeds meer rust krijg. Ik hoef niet meer zo snel, maar voel de noodzaak om rustig, stap-voor-stap mijn eigen leven te leiden. Naar aanleiding hiervan ben ik ook gaan hardlopen, wat me elke keer weer herinnert aan het labyrint.Wat me ook erg heeft ontroerd, is het ongelooflijke gevoel van welkom en warmte. Het voelde echt als een warm bad. Met de slofjes, de kas met wat drinken en een toilet. Het feit dat er mensen zijn die zo´n mooie plek toegankelijk maken voor iedereen, vind ik erg bijzonder. K v.d.V te B.

Dag Jan

Mijn eerste bezoek was in sept 2011, een hele bijzondere dag . In het kerkje bij de paters in Zundert las ik over het labyrint en ben toen samen met een kennis op zoek gegaan .Een hele spontane actie werd een hele mooie en bijzondere ervaring. Wat een mooie plek en wat een rust! Het lopen van het labyrint bracht veel rust en ookhet ervaren van mooie liefdevolle energie . Alle drukte en moeten viel helemaal weg en alleen maar er zijn was goed.Later ook een plant krijg en in eerste instantie heel diep afweer voel maar direct ook de kern voel waar het in mij nu om draait: liefdevol kijken naar juist die donkere dingen/gevoelens in mezelf.Steeds als ik even bij de plant ben is dit wat sterk bovenkomt en me zacht maakt en er dan even helemaal niets moet, want het is er al, als ik het maar toelaat.

Steeds die rust.

Ik ben nu inmiddels al een aantal keren geweest en steeds is de ervaring van het labyrint lopen weer anders, steeds mooi en steeds is er die rust.

In december ben ik met mijn partner gekomen, hij had een knieoperatie achter de rug waarbij de wond steeds openbleef en was erg in zichzelf gekeerd door pijn ,medicijnen en was opstandig en bozig. Had het idee dat het alleen maar goed kon doen en misschien Ben ook zo zou aanraken zoals het bij mij was gegaan.Jan, jij koos toen de aardpeer uit voor Ben en een destillaat( denken ) . Al vrij snel merkten mijn dochter en ik verandering: de wond heelde en Ben werd een stuk milder naar zichzelf en omgeving, De hele harmonie in huis werd anders en verbeterde en er wordt weer meer gelachen. Ook heeft dit veel goed gedaan aan onze relatie, er is weer ruimte. Het vreemde is wel dat Ben totaal niets anders ervaart en wij wel. Jan jij hebt me later bij een volgend bezoek uitgelegd dat dit zo werkt, dat deze energie zo diep op de mens inwerkt dat er iets oplost en ook echt weg is, dus ook niet meer weet.Wij zijn hier erg blij mee en al deze ervaringen hebben mij nog meer geholpen om met meer en groter respect met mezelf en alles wat om mij heen is om te leren gaan. Weten is dan nog zo heel anders dan echt ervaren. Dank je wel.Harte groet. Joke

Mezelf zoeken.

Wat het labyrint mij heeft gegeven is heel speciaal. Iets wat onbetaalbaar is en wat niemand anders mij kan geven, namelijk mijzelf. Ik heb iemand gevonden waarbij ik eigenlijk nooit de moeite heb genomen haar echt te leren kennnen. Waar ik naar vergat te luisteren en die altijd op de tweede plaats kwam. Ik ben erachter gekomen dat de mooiste en krachtigste energie zit in mezelf! En dat is een bevrijding! Want al jaren zoek ik energie en kracht bij anderen. Ik had hun goedkeuring, hun respect, hun mening, hun waardering, hun visie of hun begrip nodig. Door mezelf lief te hebben en te accepteren ben ik onafhankelijk en tevens veel gelukkiger geworden. Wanneer ik even over het labyrint loop voel ik me weer mezelf en weet ik weer voor wie ik leef. M.M.W.

Mijn pad lopen.

Vanmiddag zijn we bij jullie langs geweest om het labyrint te bekijken en te lopen. Wat een werk is dat geweest zeg maar het resultaat mag er wezen! De plaats zelf is verrassend vredig en stil en het voelt heel goed. Het pad volgen leek voor mij een reis terug door mijn leven. vooruit, draaien, terug blik, stilstand een bijna “thuis” gevoel. Door het draaien en keren voelde ik de verbondenheid en heb, de stilte van, het heel bewust m’n pad te lopen, als prettig ervaren. Ook een bezoek aan het bomenlaantje was een verfrissende ervaring. ik voelde me zuiver , “schoon gewassen” en lichter. Een lieve groet van K. en T. te E.

Heel fijn om dit labyrint te lopen. Op diverse willekeurige plaatsen kreeg ik allerlei indrukken,van verbondenheid,liefde,natuur,maar ook emoties. Op de heenweg heb ik diverse kleuren en indrukken gekregen. Op enkele punten kreeg ik een korte steek in mijn linkerzij,verder liep het labyrint prettig zonder veel ongemakken. Ik heb een heerlijke meditatie op de levensbloem gedaan. In het geheel heeft het bevestiging gebracht van verbondenheid en liefde en ik denk dat het me verder helpt de stappen te zetten die nodig zijn. Louis,Jan ,Jeanne, Brita en alle anderen die aan dit labyrint hebben meegewerkt, bedankt met liefde. R.J.te Z.

Ik had eerst zoiets van,dat je een gevoel bij het labyrint krijgt,maar nu weet ik dat er aan elke steen een verhaal en gevoel hoort,raar hé Bedankt,het was een hele eer,en ik denk dat ik nog wel eens vaker kom. J.uit W.

Ja,het is me duidelijk….een labyrint is een weg van ontledeging, achterlaten wat een last is,hederheid in het nu…met een pepermuntje toe. toch weer op blote voeten gelopen. dank voor deze plek. L . uit W.

Prachtige ervaring: Overgave,daar draait ’t om ! Bedankt. C.uit K .Z.

Een plek van grote schoonheid en liefde. Dank voor het scheppen ! Ik voelde me verbonden met de aarde,hemel en mezelf. F. uit S.

Zo vredig en eenvoudig om hier de stappen te zetten. Wat een prachtig labyrint. J. uit K.Z.

Ervaring van rust en energie tegelijk. Heel boeiend ! M. uit E-L.

Hallo Jan en Louis

8 september liep ik bij jullie het Maria-Labyrint en dat heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik kreeg veel inzichten en voordat ik begon vond ik een klavertje 4 vlak voor de ingang.Ik ben nu in een fase van me leven dat ik mezelf wil zijn en mijn eigen pad bewandel.Me niet laten belemmeren. Op het labyrint werd ik daarmee geconfronteerd. E. liep samen met mij het labyrint. En doordat zij mij voor ging kwamen we elkaar tegen. Ik liep eerst voorbij een steen met aan de zijkant een open cirkel.Ik voelde dat ik daar op moest gaan staan.De energie was heel krachtig en sterk alsof een magneet aan me trok. Ik had niet in de gaten dat E. bijna voor me stond maar 1 ding was zeker: Ik ging niet opzij dit keer moest ik op het pad blijven. Dat was echt symbolisch ik kon niet anders dan genageld aan de grond blijven staan. En E. liep om mij heen. Nadien heb ik het haar uitgelegd en begreep ze dat ook.Dat is toch héél bijzonder. Toen ik op de blaadjes van de bloem stond besefte ik ook echt goed dat ik nu echt mezelf ga worden. Ik heb het gewenst, geschreven en gezegd maar in de bloem voelde ik dat echt.Ook viel het me op hoe rustig ik liep en aandachtig. ook kreeg ik het inzicht dat ik iemand ben die eerst dingen wil begrijpen voordat ik verder kan of los kan laten. Ook het getal 8 is sinds 5 september regelmatig in beeld . Zo kwam ik er op het labyrint achter dat het die dag 8 september was en dat we nu we verhuisd zijn op nr. 18 wonen.Op de tarotkaart die ik op een cursus kreeg stond ook een man met een 8 in zijn handen. Ook voelde ik me zo blij als een klein kind op het labyrint een heel fijn gevoel.Het labyrint heeft diep op mij ingewerkt en ik ben héél blij dat ik het dankzij jullie mee heb mogen maken.Bedankt hiervoor. Het labyrint ga ik zeker nog eens lopen. Groetjes S. M. te H.

Ervaringen naturagroen:

Mijn babydochter sliep bijna niet vanaf ze geboren was.Niet dat ze huilerig was, ze was gewoon klaar helder wakker. Soms sliep ze een uur, soms twee, maar daarna waren haar oogjes weer open.Ik voelde veel onrust en spanning in haar lijfje. Naarmate de tijd verstreek en de weken maanden werden en de maanden een jaar-raakten we de wanhoop nabij. ’s nachts bleef ze maar wakker worden en was dan voor twee uur wakker om daarna weer een uurtje te slapen.etc. Allerlei slaapmethodes werden getest, de professionele hulp werd ingeschakeld. Ze liep inmiddels ook wat achter in haar groei. maar na een jaar en drie maanden waren we nog niet veel verder. Toen kregen we Natura Groen-met badvoorschrift-en een laurierplant, We deden haar vijf dagen in bad. Op de tweede en de derde dag huilde ze-en huilde ze. En wilde ze niet van mijn schoot af. Na het vijfde bad ging ze slapen. De hele nacht, een klokje rond. De dag erna weer. De slaapproblemen zijn nooit meer teruggekomen en de groei ruimschoots ingehaald. Grote dank voor deze hulp. L.O.

Wat ik kort wil zeggen is dat het een totale Liefde was, die ik op de bomenlaan ervoer. In de trein naar huis stond de plant in een mand en had ik moeite om een plekje te vinden, maar iemand wilde die mand graag naast zich hebben en we lachten er samen om, dat de trein steeds mooier werd met al die natuur erin. Die vrouw keek er een paar keer met heel ‘liefdevolle’ ? in ieder geval geinteresseerde blikken naar. R.S. te Z

Het Maria-labyrint ziet er goed uit, ook de omgeving zoals de serre met informatie, de put, de bijenboom en insektenmuur. Er is veel energie in gestoken maar er zal meer energie uit gaan komen. Ik heb een tijd geleden een zakje Naturagroen meegenomen en ben aan de badkuur begonnen. Het water begon er vuil uit te zien maar dat kwam natuurlijk door de stoffen die het lichaam los liet. Na het baden de eerste dag werd ik s’nachts wakker, badend in het zweet. Dat ging na een paar keer baden langzamerhand over. De aandoeningen aan mijn been werd ook minder door het baden. De rest van het Naturagroen ligt nog steeds onder mijn kussen en geeft een rustig gevoel. Door het bomenlaantje lopen geeft me toch een ander gevoel, het gaat door mijn maag. Dat komt wel door de energie die de bomen afgeven. K.v.O. te W.

Voordat ik de badkuur met Naturagroen begin heb ik een beeld van “het werkt bij mij toch niet” en “wat kunnen die snippers nou toch voor werking hebben”. De eerste paar dagen voel ik niks. Nu na de kuur is mijn conclusie:

– meer kunnen accepteren van de kinderen.
– een beter en positiever zelfbeeld.
– positiever en makkelijker in het leven staan. M.E. te A.

Wij hebben een zoontje van 8 maanden en een dochter van 4 jaar. Samen hebben wij de badkuur met Naturagroen gedaan. Mijn zoontje heb ik een paar keer snel ondergedompeld in het badwater. Tijdens het baden was hij steeds heel ontspannen maar na het baden heeft hij telkens flink uitgehuild (alles verwerken?). Tijdens en na de badkuur slaapt hij s’morgens wel 1 á 1,5 uur langer dan ik normaal gewend was. Mijn dochter krijgt na de 1e keer in bad wat exceem uitslag in haar gezicht (emoties die eruit komen?). Na de 2e keer wil ze me s’nachts knuffelen en vasthouden en zegt ze liefdevolle woordjes. De 5e dag heeft ze wat koorts. Ook zij slaapt elke morgen 1 á 1,5 uur langer dan ze gewend was, ook nu nog. Aan het eind van de badkuur is het exceem weg. Ikzelf heb de 2e keer in bad een licht hoofd en daarna een half uur een zwaar hoofd. Na de kuur merk ik dat ik goed slaap en veel energie heb. M.D. te W.

Houtjesbadkuur gedaan s’avonds. De andere dag de halve morgen hevige hoofdpijn. Normaal heb ik na een bad een droge huid en dat was nu absoluut niet, zacht water. Ik had wat last van mijn knie en dat is weg. 2e dag: ik merk dat de pukkeltjes achter op mijn arm veel minder zijn. Zelfs na het dragen van een legging geen droge huid. 4e dag: wond op mijn knie geneest opvallend snel. 5e dag: steeds die zachte huid, ook mijn gezicht is zacht door het deppen met het water. V.T. te E.

Ik doe de kuur in een voetenbadje en ook mijn handen houd ik er zoveel mogelijk in. De eerste 3 dagen voel ik niks. Dan krijg ik een á anderhalve dag een koud gevoel tussen de schouderbladen bij heel warm weer. Later valt het me op dat mijn emoties makkelijker stromen, in het geheel niet hinderlijk of vervelend. Y.v.D. te W.

Mijn bevindingen met het Natura-zakje. Waar ik wel eens meer last van heb, is dat ik s’morgens of al tijdens de nacht, pijn in mijn schouder heb. Dat komt waarschijnlijk doordat ik op een bepaalde spier heb gelegen. Meestal heb ik daar de dag erna en soms enkele dagen nog last van. Dat is best een stevige pijn. Deze keer werd ik midden in de nacht wakker met die pijnlijke schouder. Het zakje lag in de buurt en ik heb het erop gelegd. Na nog een paar uur gedoezeld te hebben met het zakje op mijn schouder werd ik wakker. De pijn was wonder boven wonder 100 % verdwenen. J.R.Z.

Ik heb soms wonden van lasspetters aan mijn hand, iets wat altijd infecties veroorzaakt. Normaal ga ik met die hand in ontsmettingsspul om de wond schoon te maken. Nu ben ik met mijn hand in Naturagroenwater gegaan en met 3 dagen was het al mooi aan het genezen. Ik heb ook de badkuur met Naturagroen gedaan. Ik voelde dat alle vermoeidheid uit mijn lichaam vloeide. Ik had zelf niet in de gaten hoe vermoeid ik eigenlijk wel was. Tevens heb ik altijd een zakje groen in mijn bed liggen. Als ik ergens pijn heb leg ik het zakje op de pijnlijke plaats. L.M. te W.

Ik heb de badkuur met Naturagroen zakje gedaan. Het werkte gelijk drukkend op mijn rechteroor, het was alsof ik alles 10 keer harder hoorde. Veel tintelingen in mijn lichaam en rust. Daarna heel ontspannen naar bed. Midden in de nacht werd ik badend in het zweet wakker, maar toch uitgerust. Mijn huid is opvallend zacht. De dagen erna komen er steeds diepe angsten en emoties vrij. De tranen rollen spontaan over mijn wangen, zoveel emotie. Wel slaap ik steeds beter. Ook het zweten wordt minder. Mijn zoon heeft zijn skateboard tegen zijn enkel gehad. Hij kan bijna niet meer lopen, zijn enkel is helemaal dik. Ik heb een badje “groenwater”gemaakt en nog zalf erop gedaan. De andere dag weer 2 keer in het water en de volgende dag voelde hij bijna niets meer en kon hij weer gaan werken. M.L. te W.

Al een tijdje geleden kreeg ik een zakje Sequoiagroen om ermee te baden, maar omdat ik geen eigen bad heb kwam het er niet van. Ik heb het zakje op een gegeven moment in mijn bed bij mijn hoofdkussen gelegd omdat ik het zo lekker vond ruiken. S’Nachts werd ik een keer wakker en voelde ik hoe ik helemaal warm doorstraald werd vanuit mijn middenrif, ik had het heel warm alsof er daar een zonnetje scheen. Ik bleef liggen omdat het zo prettig voelde. Pas later draaide ik mij om en ontdekte toen dat ik bovenop het zakje met groen had gelegen dat blijkbaar op die plek beland was. Een andere keer had ik last van mijn keel en nek en nam toevallig tijdens dat ik even was gaan liggen om mijn nek te ontlasten, het zakje ter hand om nog eens van die heerlijke geur in te ademen waar ik blij van word. Na een paar keer geademd te hebben, was mijn keel over, ik voelde hoe hij open ging en alles als het ware schoongeveegd werd van binnen. In eerste instantie dacht ik dat het toeval was, maar ik heb het nu een paar keer geprobeerd en merk dat wanneer ik de geur intensief inadem het net is alsof er van binnen een soort grote schoonmaak plaats vind en ik helemaal licht, warm en helder word. Wat een zakje groen al niet kan doen!!!!! B.M. te D.

Ik heb 2 Jack-Russels 1 van de 2 is Lotje. Lotje had last van een soort angstaanvallen gelijkend op epilepsie. Vanuit het niets werd ze zonder aanleiding bang wat zich uitte als heel erg bibberen hijgen zo,n aanval duurde ongeveer 20 min, ze wilde dan helemaal niets, zelf niet het lekkerste snoepje.Er waren wel medicijnen voor volgens de dierenarts maar ik dacht ik probeer eerst een Natura plant. Dus ik een Corokia op haar bench gezet en een Naturagroen zakje in de bench gelegd. We zijn nu ruim 3 maanden verder en Lotje heeft zover ik heb kunnen zien geen aanval meer gehad en ligt graag in haar bench.

Nu, bijna 2 jaar later was mijn andere hond plotseling heel onrustig, s’nachts blaffen en janken en mij wakker houden elke nacht hetzelfde liedje. Ze wilde op een gegeven moment ook niet meer binnen komen s’avonds. Ik heb van alles geprobeerd om haar rustig te krijgen niets hielp. In de bench ligt nu een Naturagroen zakje en er staat een Naturaplant in de buurt, sindsdien heb ik een rustig hondje dat vredig slaapt en graag in de bench ligt. Bedankt namens Saartje. A.v.N. A.

Werking poster Maria-Labyrint

De poster van het labyrint op de slaapkamer van kinderen is een goed middel om steeds het contact met hun “ik” te houden. Dit werkt heilzaam voor ze. Het helpt hen de indrukken te verwerken die vanuit de maatschappij op hen af komen.

Ervaring

Met 5 dames “ontdekten” we gisteren het Maria-Labyrint en dat was heel bijzonder……
Ik kreeg enkele boodschappen tijdens het labyrint:
Heel kinderen, dit labyrint heelt kinderen.

Sta een moment stil en creëer tijde en stilte voor je een nieuwe weg inslaat.Het doorlopen van het bomenlaantje was ook een speciale ervaring: voelde het aan als het bewandelen van het levenspad, waarbij je steeds zacht beschermd wordt, wat er ook gebeurt. B.D. uit V (B)

Ervaringen Wollemia Destillaat

Veilige transitie naar nieuwe situatie.

Onze zoon is na 15 jaar thuis te zijn geweest overgeplaatst naar een zorginstelling. Aangezien hij niet kan praten voelde het zwaar deze beslissing te moeten nemen zonder zijn stem daarin door te laten klinken. Zijn verstandelijk vermogen is dat van een vierjarig kind, hij is doof, slechtziend en autistisch. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Jan. Weinig woorden waren nodig om de importantie van dit contact te voelen. Jan begreep het dilemma en meer nog voelde hij wat onze zoon nodig had om zo’n ingrijpende verandering door te kunnen maken. Veranderingen horen bij het leven daar kan niemand om heen. Onze zoon heeft de verandering doorgemaakt met behulp van energie uit de plantenwereld. De siergember naast zijn bed en druppels Wollemia hebben zijn zelfvertrouwen gesteund. Hij vroeg zelfs om de druppels als ik ze een keer vergat door niet in bed te gaan liggen voordat zijn voeten ingesmeerd waren! Inmiddels zit hij twee maanden intern en zie ik een ontspannen jongen die heerlijk in zijn vel zit en geniet van zijn zelfstandigheid. Hierbij wil ik Jan bedanken voor het delen van het onzichtbare wat altijd aanwezig is. SdV.

Met veel blijdschap en dankbaarheid deel ik graag mijn ervaringen.

Heel bijzonder is vind ik de werking van de planten en speciale druppels van Wollemia bij mijn zoon, gediagnostiseerd met autismestoornis. Er heeft een enorme verandering bij mijn zoon plaatsgevonden. Hij heeft veel meer rust gekregen. Heeft veel meer kontakt met de buitenwereld. Hij voelt zich veel meer gezien, is blijer. En er vindt nog steeds een grote ontwikkeling bij hem plaats. Ook was duidelijk zichtbaar dat mijn hooggevoelige zoon direkt een bijzondere band met Jan had. Het was voor mij heel ontroerend om te zien en te voelen toen Jan, hand in hand mijn zoon, bij de boom stond waarvan hij druppels mocht krijgen. Wat een rust en overgave liet mijn zoon zien toen Jan hem uitleg gaf over deze speciale boom met zijn pure energie. Mijn zoon voelde ook de energie en werking van de druppels en pakte ook altijd zelf het flesje op de tijden als hij deze mocht gebruiken. Ons leven is heel erg verrijkt door Jan! Jan, wij zijn ontzettend dankaar dat we in aanraking zijn gekomen met jou , je puurheid en eenvoud. C.D.

Toen ik op een regenachtige dag met een aantal vriendinnen het Maria Labyrint in Wernhout ging lopen had ik nooit kunnen denken welke gevolgen dit zou kunnen hebben. Nadat we het Labyrint in alle rust hebben gelopen hebben we een heerlijke kop kruidenthee gedronken die zo gastvrij in het kasje naast het Labyrint klaar stond, terwijl we de ontstaan geschiedenis van het Labyrint op foto’s aan de wand konden volgen. Er lag nog veel meer, info over het bomenlaantje en over Natura plant. Eerst hebben we het bomenlaantje gelopen en op ons laten werken, daarna zijn we doorgelopen naar de kwekerij. We werden begroet door Brita die ons uitnodigde om bij het huis te komen zitten en zij ging voor ons uitzoeken welke planten bij ons pasten en ondersteunend konden werken. We hebben allemaal onze naam en woonplaats opgegeven en op het laatste moment vond ik dat ik de naam van Yoran, mijn gehandicapte zoon, moest noemen. Na een tijdje weg te zijn geweest kwam Brita terug. Wie heeft Yoran opgegeven vroeg ze en ze leek een beetje ontdaan. Ik ga Jan er even bij halen want ik weet niet of ik het wel goed doe. Jan stelde haar gerust en zei het klopt, deze jongen, Yoran, mag het extract van een wel heel bijzondere plant gaan gebruiken, kom dan zal ik jullie de plant laten zien. Yoran is het extract dat ik onder zijn voeten smeer gaan gebruiken en met zijn FC letterbord geeft hij aan dat “dit een weldaad is voor lichaam en Geest”. Als wederdienst, je mag het extract nl niet betalen, heeft Yoran Jan en zijn vrouw uitgenodigd voor een lunch in parzival, het dagverblijf waar Yoran overdag verblijft opvallend daarbij was het intense contact van Jan en Yoran. Daarna zijn Yoran en ik al 2 keer naar Wernhout gereisd om een nieuwe fles te halen. Beide keren werden we allerhartelijkst ontvangen met een heerlijke lunch. Jan en zijn vrouw maken alle tijd voor ons vrij en de vragen die Yoran heeft worden uitgebreid beantwoord. De laatste keer in Wernhout had Yoran net een aantal grote epileptische aanvallen gehad en voelde zich helemaal niet lekker. We zijn de kas met een uitbundig gegroeide Wollemia plant ingegaan en naast de plant zag je Yoran zienderogen opknappen. Opvallend was dat hij zelfs wat at, iets wat hij na een aanval niet kan. Het bezoek aan de familie Mouws en de Wollemia plant was wederom een weldaad voor lichaam en Geest. N.K.

Bijna 9 maanden geleden is onze tweeling geboren. Helaas twee maanden te vroeg en met veel complicaties. Na een lang verblijf in het ziekenhuis mochten ze eindelijk mee naar huis. Tijdens een standaard gehoortestje bleek een van de twee niet te reageren. Tal van tests in het ziekenhuis volgde maar de onvermijdelijke conclusie was dat hij volledig doof was en de vooruitzichten waren allerminst gunstig. Ook de verdere ontwikkeling bleef achter bij zijn broertje.

Toen we in contact kwamen met Jan gaf hij aan met wollemia wellicht toch iets te kunnen betekenen. Al maanden smeren we trouw vier keer per dag de voeten van ons zoontje in met wollemia. Na enige tijd kregen we toch het idee dat hij begon te reageren op geluid en de laatste test in het ziekenhuis heeft dit vermoeden bevestigd. Zijn gehoor is nog niet optimaal, maar hij hoort! Blijkbaar is de gehoorzenuw toch nog ontwikkeld na bijna 8 maanden zonder resultaat. Helemaal verklaren kan niemand het, maar voor ons staat vast dat de wollemia zeker geholpen heeft. Temeer daar ook zijn algehele ontwikkeling inmiddels sterk verbeterd is. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we je op het spoor zijn gekomen en dat je ons zoontje hebt kunnen helpen met dit wondermiddel. Vriendelijke groet, M en L te E

Gedicht van een gebruikster:
Wollemia staat aan het begin
Geeft mijn leven nieuwe zin
Wollemia is het kadoo
Geeft leven op een hoger niveau
Wollemia geeft in een ogenblik
Bewustzijn en reiniging van mijn IK
Dat is nu heel mijn streven
En iets dat Wollemia me kan geven
Water geeft Wollemia bijzondere kracht
Legt een wonder binnen haar macht
Om een ziek mens te kunnen genezen
Met het resultaat (mijn geloof) zal het worden bewezen S.H.

Gebruiker van Natura destillaat Wollemia:

Dag Jan, ik wil mijn verhaal vertellen om andere mensen misschien te helpen. Ik ben 35 jaar en heb autisme.Verleden jaar begin juli, heb ik een psychose gehad en ben ik met mijn moeder bij u geweest. Toen heb ik mijn eerste flesje Wollemia gekregen, om van onderen op mijn voeten te doen.Eind vorig jaar, dan had ik twee flesjes gebruikt, heb ik al mijn dvd’s met geweld erop, in de vuilbak gegooid. Op het dagcentrum, waar ik woon in de week, zijn ze verschoten (=verbaasd, Jan) dat ik het deed.Ik ben begin januari met mijn derde flesje begonnen en nu begin ik eindelijk mij aan structuur te houden, daarom wordt ik eindelijk wat rustiger in mijn hoofd!Aan allen die mijn verhaal lezen, het helpt écht, Wollemia, probeer het ook maar eens.

Hartelijk bedankt Jan en met een dikke knuffel, Dirk.

Ervaringen Olie en Destillaat

Ontroostbaar.

In de eerste weken van de geboorte van onze dochter wilde zij niets anders dan gedragen worden. Geborgen in de armen van papa en mama, de hele dag. Als trotse ouders deden wij natuurlijk niets liever dan onze dochter dragen en in de nachten bij ons houden. maar na vijf weken begon de vermoeidheid bij ons alle drie op te breken. Iedere nacht wisselde we elkaar af, en overdag waren er geen handen vrij om een boterham te kunnen smeren. En omdat onze dochter steeds uit haar slaapje werd gehaald door bewegingen van ons, kreeg zij steeds meer last van de vermoeidheid. De huiluurtjes werden langer en ze werd steeds ontroostbaarder. Op advies van Jan zijn wij gestart met het smeren van Natura olie Sequoiadendron onder de voetjes van onze dochter. Iedere keer na het verschonen een dun laagje. Ook is Jan met haar op het Natura Zonne ei geweest. Onze kleine meid kreeg steeds meer rust in haar lijfje. Samen met het meer aanbieden van structuur en geborgenheid ( door inbakeren ) kon zij steeds langer zonder de armen van papa of mama. Ze sliep beter door en had minder last van krampjes en het terug geven van melk. Nu nog steeds is zij een rustige tevreden baby van ondertussen vijf maanden. Wij zijn blijven smeren met de olie en zien een vrolijke en gezonde meid. Bedankt.! Liefs. M.N.R

Ervaringen Natura Schijf

Naturaschijf.

Als kleinkind was ik heel religieus en wou ik op vurige wijze met Jezus trouwen, zoals alleen mogelijk is in een kinderlijke fantasie. En voilà: door het dragen van de Naturaschijf heb ik het gevoel dat deze kinderdroom is uitgekomen. Mooi hé, …. de schijf sterkt me weerstand te bieden aan negativiteit. A.M.